DİĞER ÜNİVERSİTELERDEN DERS ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN DUYURU

Yaz Öğretimi Kapsamında Diğer Üniversitelerinden Ders Almak İsteyen Öğrencilerimize Duyuru

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Döneminde diğer üniversitelerinden ders almak isteyen öğrencilerimizin, almak istedikleri her ders için kayıtlı oldukları bölümlerinden denklik onayı almaları gerekmektedir. Bu amaçla Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından tanımlanan kurallara ve diğer üniversitelerden ders almak için kullanılması gereken denklik formuna aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz:

Diğer Üniversitelerden Ders Alma Kuralları

Denklik Formu

Öğrencilerimizin diğer üniversitelerden almak istedikleri her derse ait bilgileri Denklik Formu ile bölümlerimize ait aşağıda belirtilen kurumsal e-posta adreslerine göndermeleri ve bölümlerinden denklik onayı almaları gerekmektedir.

Öğrencilerimizin almak istedikleri derslerle ilgili herhangi bir değişikliğin söz konusu olması durumunda (yeni ders ekleme, ders silme gibi), denklik formu üzerinde gerekli güncellemelerin yapılarak tekrar bölümlerimizin aşağıda verilen kurumsal e-posta adreslerine iletilmesi, formun güncel versiyonun da mutlaka bölümlerimiz tarafından onaylanmış olması gerekmektedir. Güncel versiyonları bölümlerimize onaylatılmamış olan formlardaki değişikliklerin kabul edilmeyebileceği dikkate alınmalıdır.

Formun bölümlerimize onaylatılması öğrencilerimizin sorumluluğunda olup, ihtilaflı durumların ortaya çıkması halinde (bölümlerimizde kayıt altına alınmış olan formlar ile öğrencilerimiz tarafından sunulan formlar arasında farklılık olması gibi), bölümlerimizin kayıtları geçerli olacaktır.

Bu duyuruda verilen bilgiler Bursa Uludağ Üniversitesi-Mühendislik Fakültesi için genel kuralları ifade etmekte olup, bunların ötesinde bölümlerimizde bazı uygulama farklılıkları olabileceğinden, öğrencilerimiz yaz öğretimi süreçleri hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için kendi bölümlerinin web sitelerini inceleyebilirler.

Bilgisayar Mühendisliği: yazogrbilgisayar@uludag.edu.tr

Çevre Mühendisliği: yazogrcevre@uludag.edu.tr

Elektrik-Elektronik Mühendisliği: yazogrelektronik@uludag.edu.tr

Endüstri Mühendisliği: yazogrendustri@uludag.edu.tr

İnşaat Mühendisliği: yazogrinsaat@uludag.edu.tr

Makine Mühendisliği: yazogrmakine@uludag.edu.tr

Otomotiv Mühendisliği: yazogrotomotiv@uludag.edu.tr

Tekstil Mühendisliği: yazogrtekstil@uludag.edu.tr

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [29-Haz-2020 11:39]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [29-Haz-2020 13:16]

Duyuru Görüntüleme : [10.735]