Pandemi Döneminde Staj

PANDEMI DÖNEMI - STAJ DEFTERLERINE ILISKIN DUYURU

Içinde bulundugumuz kosullar nedeniyle staj defteri ve staj bitiminde teslim edilmesi gereken tüm evraklar online olarak teslim alinacaktir.

Staj dosyasi teslimi için: 

·Staj defteri ön kapak formu eksiksiz olarak doldurulacak ve yetkili kisi/ler tarafindan e-imza veya islak imza ile imzalanacaktir. Gerekli bosluga vesikalik fotografiniz eklenecek dosya pdf formatinda kaydedilecektir.

·Staj defteri rapor sayfasi, ihtiyaciniz olan sayfa adedi kadar çogaltilacak, her sayfaya belirtilen hücrede sayfa numarasi verilecek, her sayfada tüm hücreler eksiksiz doldurulacak ve  yetkili kisi/ler tarafindan e-imza veya islak imza ile imzalanacaktir.Tüm staj dönemini kapsayan rapor pdf olarak kaydedilecektir.

·Staja baslama bildirim formu doldurulacak  ve yetkili kisi/ler tarafindan e-imza veya islak imza ile imzalanacaktir. Dosya pdf formatinda kaydedilecektir.

·Cumartesi günleri çalisilmissa firmadan bunu teyit eden imzali/kaseli bir belge temin edilecektir.

·Web sayfamizda bulunan staj sorulari formu doldurulacak ve  dosya pdf formatinda kaydedilecektir.  

·Web sayfamizda bulunan degerlendirme formu  doldurulacak  ve yetkili kisi/ler tarafindan e-imza veya islak imza ile imzalanacaktir. Dosya pdf formatinda kaydedilecektir.

·Tüm dosyalar pdf formatinda, eksiksiz doldurulmus ve imzalanmis biçimde  daha sonra ilan edilecek tarihte, belirlenecek platform üzerinden teslim edilecektir.

Takipte kaliniz.

 Mimarlik Staj Komisyonu

Staj defteri ön kapak formu

Staj defteri rapor sayfasi

Staja baslama bildirim formu

Staj sorulari formu

Staj Yapan Ögrenci Isyeri Degerlendirme Formu

FR 1.2.3_02           Isyerinde Devam Durumunu Gösterir Çizelge (Egitim Ögretim Süreci Formlari içerisinde yer almaktadir)



Bilgi

Okunma Sayısı: 3954
Eklenme Tarihi: 10.03.2021 16:25:04
Güncelleme Tarihi: 6.09.2021 07:40:14

Paylaş