Bursa Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Proje yarışmasında 2. Mansiyon ve Satın Alma Ödüllerini Kazanan Tüm Mezunlarımızı ve Öğrencilerimizi Kutluyoruz

2. Mansiyon

Ekip Başı:  Ahmed İlyas Bilgin (Mimar)

Müellif:  Hasan Kavan (Mimar,BUÜ), Serhat Özlü (Mimar,BUÜ), Songül Gülşen Şanal (Kent Plancısı), Hatice Öztürk (Peyzaj Mimarı)

Yardımcılar: Muhammed Kadir Yeşilbaş (Mimar,BUÜ), Ahmet Ergün (Endüstriyel Tasarımcı ve Mimar), Mert Başkan (Öğrenci,BUÜ), Talha Gürsal (Öğrenci), Kerem Bilgin (Öğrenci)

Danışman: –

Satın Alma

Ekip Başı: Hatice Rümeysa Erdoğan (Mimar, BUÜ)

Müellif: Aybüke Altuntaş (Peyzaj Mimarı), Feyza Gül Kaya (Şehir Plancısı)

Yardımcılar: Younis Ihmaid (Mimar,BUÜ), Tuğçe Gül Yanar (Mimar, BUÜ), Reem Khaled Abudayya (Mimar), Iman Ammar (Mimar), Selvi Binici (Mimar), Ruhin Alibayli (Mimar,BUÜ), Dovran Gazakov (Mimar,BUÜ), Edanur Subaşı (Mimar,BUÜ), Elif Mutlu (Mimar,BUÜ), Kaleab Berhe Kidane (Mimar,BUÜ), Merve Cüre (Mimar,BUÜ), Melike İnce (Mimar,BUÜ), İrem Oğuz (Mimar)

Danışman: Fatma Büşra Köse (Mimar,BUÜ),  Mohamed Abdellatif Khalil (Mimar,BUÜ), Büşra Berber (Mimar), Mustafa Gülyaprak (İnşaat Mühendisi)

Haberin detayları için  tıklayınız

Haber görseli https://yarismalar.bursa.bel.tr/2021/01/31/oduller/#m2 sayfasından alınmıştır.

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [01-Şub-2021]