Öğrencimizin Başarısı

"Doç.Dr. Arzu Çahantimur ve Doç. Dr. Rengin Beceren Öztürk tarafından yürütülen MİM 5053 Mimaride Sürdürülebilirlik ve Malzeme dersi kapsamında yüksek lisans öğrencisi  Mimar Sevde Arel tarafından hazırlanan çalışma  IED – European Design Institute, Türkiye’deki İtalya Büyükelçiliği, İstanbul İtalya Başkonsolosluğu, İzmir İtalya Konsolosluğu İstanbul İtalyan Kültür Merkezi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve İstanbul Tasarım Bienali işbirliğinde, Türkiye 2020 İtalyan Tasarım günleri çerçevesinde gerçekleştirilmiş olan “Designing Imagination” başlıklı Burslu Tasarım Yarışmasında birincilik ödülü kazanmıştır. Bu ödül ile Sevde Arel, IED Milano'da bir dönem tasarım eğitimi bursunu hak etmiştir. Öğretim üyelerimizi ve öğrencimizi tebrik ederiz"

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [23-Şub-2021]