Teknik Bilimler MYO Eklemeli imalat yöntemleri ve endüstriyel uygulamaları” semineri

Okulumuz Makine ve Metal Teknolojisi Bölümü Endüstriyel Kalıpçılık ve Makine Programları öğrencilerine, 14 Mayıs 2024 tarihinde Bursa Coşkunöz Eğitim Vakfından Alperen Bayram tarafından “Eklemeli imalat yöntemleri ve endüstriyel uygulamaları” semineri verildi. Düzenlenen seminerde, firma ve eğitim vakfı hakkında genel bilgiler verildikten sonra firma tarafından kullanılan eklemeli imalat yöntemlerinden bahsedilerek gelecekte eklemeli imalat teknolojilerin yeri ve öneminden bahsedilmiştir. Söyleşi şeklinde devam eden seminerde öğrencilerimiz tarafından gelen soruları yanıtlayan firma temsilcisi staj ve işe alımda dikkat ettikleri noktaları belirterek öğrencilerimizin iş hayatına hazırlamaları için kendilerini geliştirmeleri gerektiğini vurguladı. Müdür yardımcısı İsmet Gücüyener ve bölüm hocalarının da katılımıyla gerçekleşen seminer sonunda katkılardan dolayı Alperen Bayram ‘a End. Kalıpçılık Program Başkanı İlyas Kaya tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Haber Tarihi : [29-May-2024]

Haber Görüntüleme : [94]