Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulunda Sertifika Töreni ve Veda Etkinliği Düzenlendi

Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu'nda, YGZ Bilişim tarafından düzenlenen eğitimleri başarıyla tamamlayan öğrenciler için sertifika töreni ve veda etkinliği gerçekleştirildi.

Dönem boyunca eğitimlere katılan ve başarıyla tamamlayan öğrencilere, YGZ Bilişim tarafından hazırlanan sertifikalar takdim edildi. Sertifikalar, YGZ Bilişim temsilcilerinden Derya Erdoğan, Yusuf Erdoğan, Kübra Ersin ve Elif Derya ile Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Öz, Prof. Dr. Gülsün İşseveroğlu, Öğr. Gör. Dr. Fatih Bilici, Öğr. Gör. Dr. Merve Akça, Öğr. Gör. Nilgün Özel ve Öğr. Gör. Hatice Türk tarafından öğrencilere verildi.

Sertifika takdiminin ardından, YGZ Bilişim yetkililerine katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür belgeleri sunuldu. Etkinlik, ikramlar ve eğlenceli bir ortam eşliğinde gerçekleşerek öğrencilere önemli ve unutulmaz bir hatıra oldu.

Haber Tarihi : [29-May-2024]

Haber Görüntüleme : [96]