Balıkesir Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğrencileri Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti.

Balıkesir Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğrencileri Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti.

Bursa Uludağ Üniversitesi Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu bünyesinde bulunan atlarımız ve atçılık uygulama alanlarımızı Balıkesir Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğrencileri ziyaret ettiler.

Gerçekleşen ziyarette, misafir öğrenciler  atçılık utygulamaları ve binicilik faaliyetlerimiz hakkında Öğr. Gör. Yiğit TEPEOĞLU tarafından bilgilendirildi.

Öğrecilerin  atçılık sektörüne olan ilgilerinin arttırılması hedeflendiği etkinlikte ilgi ve hassasiyetlerinden dolayı Balıkesir Üniversitesi Veteriner Fakültesi değerli hocalarına ve  öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Haber Tarihi : [29-May-2024]

Haber Görüntüleme : [78]