Gemlik Asım Kocabıyık MYO Bilgisayar Programcılığı Öğrencilerimiz Teknik Gezi ile AVG Otomotiv'deydi

Ev sahipleri Barış GÜLER ve Yasin YAVUZ'un sunumlarıyla başlayan teknik gezimizde  başta ERP sistemleri olmak üzere, IT alanında birçok faydalı bilgi aldık. Süreç yönetimi, proje yönetimi ve supervizörluk konularını da uzunca konuştuktan sonra gezimize firmanın çalışma alanlarında devam ettik.

Firmanın iş istasyonlarını gezerken, aldığımız bilgilerin kullanımlarını ve önemini daha iyi kavradık. Hayali bir siteme ait farazi bilgi ve kurgular yerine gerçek sistemlerle yerinde öğrenme gerçekleştirdik.

Samimiyetle bize kapılarını açan, özveri ile bize faydalı sunumlar yapan ev sahiplerimiz AVG Otomotiv'e ve bizi ev sahiplerimizle buluşturan Yalın Software ailesine  teşekkür ediyoruz.

Haber Tarihi : [24-May-2024]

Haber Görüntüleme : [78]