Teknik Bilimler MYO Tarım Makineleri Programı Öğrencileri ile Öğrenci-Sektör Buluşma Günleri

Meslek Yüksekokulumuzda geleneksel hale gelen Öğrenci-Sektör Buluşmaları kapsamında Tarım Makineleri Programı 13.05.2024 tarihinde Sevdal Gıda Tarım A.Ş.’den Biyosistem Mühendisi Eyüp Özdemir’i ağırlamıştır. Sayın Özdemir, 2014 Yılı okulumuz mezunu olup şimdiye kadar geçirdiği iş deneyimlerini ve modern tarım uygulamalarıyla ilgili tecrübelerini ve sanayideki deneyimlerini paylaşmıştır. Sonrasında soru-cevap şeklinde geçen etkinliğimizde, konuğumuz öğrencilerimizin kariyer anlamında başarılı olabilmeleri için gerekli tavsiyelerde bulunmuştur. Eyüp Özdemir’e Programımız ve Meslek Yüksekokulumuz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Haber Tarihi : [20-May-2024]

Haber Görüntüleme : [59]