YENİŞEHİR İBRAHİM ORHAN MYO ÖZEL ELLERE DOKUNAN ELLER PROJESİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN TEMSİLİ MEZUNİYET TÖRENİ

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu bahçesinde organize edilen Özel Çocuklarımızın Mezuniyet töreni çok anlamlı görüntülere sahne oldu.

Özel Çocuklarımızın Mezuniyet  törenine Yenişehir Kaymakamı Mustafa GÜNEY,  Yenişehir Belediye Başkanı Ercan ÖZEL, İlçe Jandarma Komutanı ÜSTĞMN.Ünal USTA, İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan BAYDEMİR,İlçe Müftüğü Din Hizmetleri Uzmanı Osman İNAL, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Fatma POLAT, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa AYAZ,akademisyenler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Haber Tarihi : [16-May-2024]

Haber Görüntüleme : [97]