Teknik Bilimler MYO BESAŞ Teknik Gezisi

07.05.2024-09.05.2024 tarihleri arasında Meslek Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı öğrencilerine, Öğr. Üyesi Dr. Süreyya SALTAN EVRENSEL ile birlikte Bursa’nın en büyük, Türkiye’nin ise üçüncü büyük ekmek üretim tesisi olan BESAŞ Bursa Ekmek Ve Besin Sanayii Ve Ticaret A.Ş’ye teknik gezi düzenlendi. BESAŞ Halkla İlişkiler Sorumlusu Berat DAY tarafından firmanın tanıtımı, fabrikada üretilen ekmek çeşitleri ve üretilen diğer ürünleri hakkında bilgi verildi. Daha sonrasında öğrencilerimize üretim tesisi gezdirilerek ekmek üretiminin nasıl yapıldığı detaylı bir şekilde anlatıldı. 90 öğrencimiz ile 3 gün katıldığımız teknik gezilerin sonunda her bir öğrencimize ekmek ikramları yapıldı. Gezide bize destek olan BESAŞ Halkla İlişkiler Sorumlusu Berat DAY’a ve BESAŞ çalışanlarına teşekkürlerimizi sunarız.

Haber Tarihi : [16-May-2024]

Haber Görüntüleme : [76]