TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı öğretim elemanımız Öğr. Gör. Dr. Aslı Gül ACAR’ın akademik danışmanlığında öğrencilerimizin hazırladıkları 2 proje destek almaya hak kazanmıştır. “Kurutulmuş ve Yaş Aronia Meyvesinin Antioksidan Aktivitesinin Karşılaştırılması” başlıklı proje öğrencilerimizden Busenur GÜNAY yürütücülüğünde Fehimenur TUNALI, Gamze KOYBASI ve Sıla KAHRAMAN tarafından gerçekleştirilecektir. “Sideritis Scardica Bitkisinin Antioksidan Aktivitesinin Araştırılması” başlıklı proje öğrencilerimizden Hayriye ÇAKAL yürütücülüğünde Feyza ÖZBEK ve Duygu BUBUŞ tarafından gerçekleştirilecektir.
Kendilerini tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.
Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv