Teknik Bilimler MYO 2023-2024 BAHAR DÖNEMİ AKADEMİK KURUL TOPLANTISI DÜZENLEdi
 Teknik Bilimler MYO 2023-2024 BAHAR DÖNEMİ AKADEMİK KURUL TOPLANTISI DÜZENLEdi

2023-2024 Bahar yarıyılı Akademik Kurul toplantısı Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet KARAHAN başkanlığında 28.02.2024 tarihinde akademisyenlerin ve idari personelimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yüksekokul müdürümüz Prof. Dr. Mehmet KARAHAN 2023-2024 Eğitim-öğretim Güz yarıyılını değerlendirdiğinde; danışman öğretim elemanlarının öğrencilere bahar yarıyılında Teknofest ve Tubitak 2209 proje çalışmalarına daha fazla destek verilmesini, ayrıca MEDEK akreditasyon çalışmalarına da hazırlık yapılması gerektiğini söyledi.

Yüksekokulumuzda yeni göreve başlayan Yüksekokul Sekreteri Sedat ŞİRVAN tanıştırıldı.

Prof. Dr. Mehmet KARAHAN okulumuz akademisyenlerinden Prof. Dr. Yücel TEKİN’e yaptığı yayın ve atıflardan, Prof.Dr. Rıdvan ARSLAN’a yaptığı proje çalışmalarından, Yüksekokulumuz Komisyonlarındaki katkıları nedeni ile Doç. Dr. Aytekin GÜNAY ve Dr. Öğr.Üyesi Süreyya SALTAN EVRENSEL’e teşekkür belgesi takdim etti. Toplantıda Doçent unvanı alan Doç. Dr. A.Hilal ULUKARDEŞLER ve Doç. Dr. Ayşegül AKPINAR’ı tebrik etti ve Öğr. Gör. Oğuzhan ÇANKAYA’ya geçmiş olsun dileklerini iletti.

Performans Değerlendirme işlemlerine göre mükemmel performans ve teşekkür belgesi almaya hak kazanan idari personellerimiz tebrik edilerek kendilerine belgeleri takdim edildi.

Kick Boks Türkiye şampiyonasında Bursa Uludağ Üniversitesi takımında yer alan Yüksekokulu öğrencimiz Muhammed Enes KOSİFOĞLU’na da  K1 Türkiye ikincisi olmasından dolayı teşekkür belgesi verildi

Akademik kurul toplantısı iyi dilek ve temenniler ile sonlandırıldı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [01-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [166]