Karacabey MYO Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Danışma Komitesi Toplandı

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Danışma Komitesi Toplandı

2023-2024 Eğitim Öğretim dönemi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Danışma Komitesi, Muhasebe ve Vergi Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tuba Bora Kılınçarslan başkanlığında, Öğr. Gör. Ercan Baycan’ın raportörlüğünde, Öğr. Gör. Şebnem Özcan,  Zirve Tarım yöneticisi Ziraat Mühendisi Özkan Bay, Karacabey SMMM Temsilcisi Nuri Uzel, SMMM İsmail Özdemir, SMMM İbrahim Koçer, SMMM Ebru Dereboyu ve öğrenci temsilcisi Hanife Alev’in katılımıyla 15 Ocak 2024 tarihinde saat 14.00-16.00 arasında Bursa Uludağ Üniversitesi Karacabey MYO’da yüz yüze toplandı.

Toplantıda staj/iş yeri eğitimi için iş birliklerinin artırılması konusu görüşülmüş, eğitim öğretim müfredatları gözden geçirilmiş ve derslere yönelik uygulamalar tartışılmıştır. Oldukça verimli geçen toplantı, danışma komitesi üyelerinin dilek ve temennileri ile sona ermiştir.

Haber Tarihi : [25-Oca-2024]

Haber Görüntüleme : [189]