KARACABEY MYO GIDA İŞLETME BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ GIDA VE YEM KONTROL MERKEZ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ TEKNİK GEZİSİ

15.12.2023 tarihinde Gıda İşleme Bölümü 1. Sınıf öğrencileriyle Laboratuvar Tekniği-I dersi için Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’ne Teknik Gezi düzenlenmiştir. Bursa Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın tek Gıda Araştırma Enstitüsü olup, aynı zamanda İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü ile birleştikten sonra Laboratuvar hizmetleri de veren, uzman personeli ile birlikte güçlü bir alt yapıya sahip kurum haline gelmiştir. Öğrenci grubumuzu Eğitim Yayım Bölüm Başkanı Sayın Erdal EROĞLU ve Furkan KARAPINAR Bey karşılamış olup, kurumun ön tanıtımı sonrası , bölümleri gezdirerek laboratuvarlarında yapılan uygulamalar anlatılmıştır. Enstitü Müdürü Sayın Yıldıray İSTANBULLU’ya Enstitüyü bize açarak eğitimimize verdikleri büyük destek, harcadıkları mesai, ve emek için çok teşekkür ederiz. Ayrıca Teknik Gezimiz için araç sağlayarak destek veren Karacabey Belediyemize de çok teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [28-Ara-2023]

Haber Görüntüleme : [195]