Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda İş Sağlığı ve Güvenliği Toplantısı Yapıldı

12 aralık salı günü  İş Sağlığı ve Güvenliği Programı Program Başkanı Öğr. Gör. Öğr. Gör. Hüsre Gizem Akalp tarafından Yüksekokulumuz Müdür Yardımcılarımız Öğr.Gör.  Ebru Yeniman Yıldırım ve Öğr. Gör. Dr. İsmet Gücüyener, Yüksekokul Sekreteri Ali Rıza Demirci  ve akademisyen hocalarımıza iş sağlığı ve güvenliği kapsamı içerisinde yüksekokulumuzda dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgi verildi. Toplantıda iş kazalarının önlenmesi, iş kazası meydana gelmesi durumunda yapılacaklar gibi önemli konulardan detaylı bir şekilde bahsedildi.

Haber Tarihi : [14-Ara-2023]

Haber Görüntüleme : [173]