MENNAN PASİNLİ ATÇILIK KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR.

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR.

Mennan Pasinli Atçılık MYO Kariyer Günleri kapsamında Doç. Dr. Bayram SÜZER hocamızı ağırlamanın sevinci içerisindeyiz. Kariyer günleri etkinlikliğimizin bu oturumdaki teması "Safkan Yarış Atlarında Kemik Kırıkları ve Klinik Öncesi Araçların Kullanımı" başlığı altındaydı. Doç. Dr. Gülşen GONCAGÜL moderatörlüğünde yüzyüze ve online olarak gerçekleşen etkinliğimiz katılımcılar tarafından büyük ilgiyle karşılanırken, Doç. Dr. Bayram SÜZER  yurddışındaki üniversitelerle birlikte yapılan ve kendisinin  bizzat araştırmacı yazar olarak katıldığı çalışmalarının bazı alt başlıklarına ilişkin verimli bir paylaşımlar gerçekleştirdi.

Paydaşlarımız,sevgili öğrencilerimiz ve kamuoyuna açık olan online etkinliklerimiz eğitim-öğretim süreci boyunca belirli aralıklarla ve atçılık sektörüne ilişkin farklı konu başlıkları ve konuklarla devam edecek.

Mennan Pasinli Atçılık MYO Kariyer Günleri etkinliklerimizi web sitemizin "Etkinlikler" bölümünden takip edebilirsiniz.

Haber Tarihi : [14-Ara-2023]

Haber Görüntüleme : [180]