Teknik Bilimler MYO YAZAKI ile Sektör Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

YAZAKI ile Sektör Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Yüksekokulumuz dünyanın en büyük araba kablo donanımı malzeme ve parçaları imalatçısı ve tedarikçisi olan YAZAKI Wiring Technologies Türkiye Elektrik Sistemleri Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. yetkililerini ağırladı. YAZAKI Mühendislik Müdürü Rıdvan Şen, YAZAKI İnsan Kaynakları’ndan Alper Altıner, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Ebru Yeniman Yıldırım ve Dr. Öğr. Gör. İsmet Gücüyener, Elektrik Programı Program Başkanı Öğr. Gör. Bülgan Tomaç ve Makine Programı hocamız Öğr. Gör. Tolga Meral’in katılımlarıyla sektör danışma kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Üniversite-Sanayi işbirliği ve sektör danışma kurulunun görüşlerinin değerlendirildiği toplantıda Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Ebru Yeniman Yıldırım tarafından okulumuzun tanıtım sunumu yapıldı. Okulumuzun tarihçesi, misyonu, vizyonu, stratejik hedefleri, programlar, üniversite sanayi işbirliği (protokoller), etkinlikler ve projeler tanıtıldı. Toplantıda gelecek dönemde yapılacak protokol ile firmada işyeri eğitimi ve staj gibi konularda öğrenci işbirliğinin olabileceği  görüşüldü.

Haber Tarihi : [13-Ara-2023]

Haber Görüntüleme : [164]