Mustafakemalpaşa MYO Gıda Sektöründe Kariyerin Anahtarı: Tat Gıda’dan Deneyim Paylaşımlarıyla Dolu Bir Buluşma

Bursa Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Bölümü öğrencileri, Gıda Sanayi'nin öncü isimlerinden Tat Gıda Sanayi'den Ekip Lideri Gıda Mühendisi Songür Özmen ve Ekip Lideri Gıda Mühendisi Ömer Burak TOY ile bir araya geldi. Bu önemli buluşmada, deneyim dolu kariyer yolculukları ve sektörde teknikerlerin rolü üzerine önemli bilgiler paylaşıldı.

Gıda sektörünün lider markalarından Tat Gıda Sanayi'den sos hattı ekip lideri Songür Özmen ve turşu hattı ekip lideri Ömer Burak TOY, Bursa Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Bölümü öğrencileriyle bir araya geldi. Toplantı, kariyer planlama dersi kapsamında düzenlendi ve öğrencilere sektördeki kariyer yolculuklarına dair değerli bilgiler sunuldu.

Songür Özmen, Gıda Teknikerliği geçmişinden Gıda Mühendisliği'ne uzanan kariyerini öğrencilerle paylaşarak, sektördeki değişim ve gelişim süreçlerini detaylandırdı. Öğrencilere, azimle çalışmanın ve sürekli öğrenmenin kariyerlerindeki önemini vurguladı.

Ömer Burak TOY ise gıda işletmelerinde teknikerlerin rolü üzerine önemli bilgiler verdi. Deneyimleriyle sektördeki teknikerlerin katkılarını anlatan TOY, öğrencilere sektörde başarılı olabilmek için sahip olmaları gereken beceri ve yetkinliklerin neler olması gerektiğini detaylandırdı.

Bu etkileşimli buluşma, öğrencilere sektördeki profesyonellerle doğrudan iletişim kurma ve kariyer planlama konusunda rehberlik alma şansı tanıdı. Tat Gıda Sanayi'nin tecrübeli ekip liderleri, öğrencilere ilham verici öğütlerle dolu bir gün geçirmelerini sağladı. Öğrenciler, sektördeki liderlerle gerçekleştirdikleri bu buluşmadan edindikleri bilgilerle, gelecekteki kariyer yolculuklarını daha bilinçli ve güçlü bir şekilde planlama fırsatı buldular.

Haber Tarihi : [13-Ara-2023]

Haber Görüntüleme : [214]