KARACABEY MYO ÖĞRENCİLERİ TORU UN - BANDIRMA HAS UN FABRİKASINA TEKNİK GEZİSİ

05.12.2023 tarihinde Gıda İşleme Bölümü 2. Sınıf öğrencileriyle Tahıl Teknolojisi-I dersi için TORU UN- Bandırma HAS UN Fabrikasına Teknik Gezi düzenlenmiştir. Öğrenci grubumuzu Kalite Güvence Müdürü Sayın Murat ÖZGENÇ Bey karşılamış olup, bizzat kendisi mesaisini teknik gezimize ayırarak, Laboratuvarlarında Teknik personel eşliğinde, yapılan analizleri uygulamalı olarak anlatmıştır. Verilen öğle yemeği sonrasında Fabrikanın üretim hattını gezdirerek ayrıntılı bir bilgilendirme yapmış ve tüm gün çalışma devam etmiştir. Fabrika sahiplerine ve kendisine fabrikalarını bize açarak eğitimimize verdikleri büyük destek, harcadıkları mesai, ve emek için çok teşekkür ederiz. Ayrıca Teknik Gezimiz için araç sağlayarak destek veren Karacabey Belediyemize de çok teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [11-Ara-2023]

Haber Görüntüleme : [220]