TEKNİK BİLİMLER MYO GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI ÖĞRENİCLERİNDEN EKER SÜT VE ÜRÜNLERİ A.Ş TEKNİK GEZİ
 TEKNİK BİLİMLER MYO GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI ÖĞRENİCLERİNDEN EKER SÜT VE ÜRÜNLERİ A.Ş TEKNİK GEZİ

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı ikinci sınıf  öğrencileri  Dr. Öğr. Üyesi Süreyya SALTAN EVRENSEL tarafından düzenlenen Türkiye'nin en sevilen lezzet markalarından biri olan EKER SÜT VE ÜRÜNLERİ A.Ş’nin üretim tesislerine teknik gezi yaptılar. Firma yetkilileri tarafından firma hakkında bilgiler verildikten sonra işletme gezdirilerek sütün, fabrikaya gelişi, işlenmesi ve bazı süt ürünlerinin üretiminin nasıl yapıldığı anlatıldı.  Öğle yemeği ve ürünlerinin ikramı sonrasında teknik gezi sonlandırıldı.

Öğrencilerimize gösterdikleri ilgiden dolayı EKER SÜT VE ÜRÜNLERİ  A.Ş. ye teşekkür ederiz. 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [17-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [450]