Karacabey MYO 2022-2023 Programlar Arası Futbol Turnuvası Galibi Bilgisayar Programcılığı programı Oldu...
 Karacabey MYO 2022-2023 Programlar Arası Futbol Turnuvası Galibi Bilgisayar Programcılığı programı Oldu...

Bursa Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksekokulu Kültür, Spor, Meslek ve Sanat Topluluğunun düzenlediği 1 hafta süren 2022-2023 Programlar Arası Futbol Turnuvasının galibi 27.12.2022 tarihinde yapılan final maçı ile belirlendi. Final maçı Laborant Veteriner Sağlık Programı ile Bilgisayar Programcılığı Programı arasında Karacabey Toprak Halı Sahada oynandı. 

Final maçını 10-5 skor ile Bilgisayar Programcılığı programı kazandı. Şampiyon takıma kupa ve madalyaları, BUÜ Karacabey Meslek Yüksekokulu Tolga Can Yılmaz Konferans Salonu’nda 28.12.2022 tarihinde saat 11:30’da düzenlenen törenle takdim edildi. Şampiyon takımın kupası Karacabey MYO Müdürü Prof. Dr. Serdal DİKMEN tarafından takım adına Kaptan Ali ERGÜN’e verildi. Törene Karacabey MYO Müdürü Prof.Dr.Serdal DİKMEN, Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Gamze DÜVEN, Yüksekokul Sekreteri Ercan TOPALAN, Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ahmet DARTAR, Bilgisayar Programcılığı Programı Öğr. Gör. Koray ÇOŞKUN, Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölüm Başkanı Doç.Dr. Taşkın DEĞİRMENCİOĞLU, Organik Tarım Programı Öğr. Gör. Dr. Gözde KARABULUT, Gıda Teknolojisi Programı öğretim üyesi ve öğrenci topluluğu danışmanı Doç. Dr. Tülay ELAL MUŞ, Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Gazanfer ERBAŞLAR katıldı. 

Tören sonunda Papirüs Pastaneleri ve Sütaş A.Ş. tarafından öğrencilerin başarılarını kutlamak için gönderilen baklava ve ayran ikram edildi. 

Finale kalan programların takımlarında yer alan öğrencileri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz 

Laborant ve Veteriner Sağlık Programı takımında yer alan öğrenciler; Muhsin KÜÇÜK (Kaptan), Muhammed Emir ARANÇ, Yusuf Mert AKŞAN, Kadir KILINÇ, Bilal SARI, Volkan KARABAĞ, Fatih Can ERDAL.

Bilgisayar Programcılığı Programı takımında yer alan öğrenciler; Ali ERGÜN (Kaptan), Oğuzhan ÖZKAN, Caner SAĞGÜL, Ahmet BAKIRCI,Süha Berkay METİN, Emin ÇOPUR,Emin KAHRİMAN, Mert Ali YILMAZ (yedek).

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [30-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [499]