Sağlık Hizmetleri MYO Kariyer Planlama Dersi Kapsamında Mezunlarla Söyleşi Gerçekleştirildi

Meslek Yüksekokulumuz Güz yarıyılında TGTZ111 Kariyer Planlama dersi “Sektör Günleri-Kamu Sektörü ve Özel Sektör” konuları kapsamında Tıbbi Görüntüleme Teknikleri (TGT) 1. sınıf öğrencilerine yönelik mezun söyleşileri düzenlenmiştir.

Meslek Yüksekokulumuz 2018 yılı TGT programı mezunu ve kamu sektörüne 2019 yılında atanmış olan Hasan Ceylan 12 Aralık 2022 tarihinde öğrencilerimizi kamu sektörüne yönelik bilgilendirmiştir.

2021 yılı TGT programı mezunu Deniz Sağlık ise 19 Aralık 2022 tarihinde özel sektörle ilgili deneyimlerini paylaşmıştır. Kendilerine yöneltilen soruları da cevaplayan mezunlarımız öğrencilerimize kariyer planlamalarına yönelik tavsiyelerde bulunmuşlardır.

Katkılarından dolayı mezunlarımız Hasan Ceylan ve Deniz Sağlık’a ve TGT programı Kariyer Planlama dersi yürütücüsü Öğr.Gör.Dr.Arzu ÖDEN ACAR hocamıza teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [22-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [746]