Karacabey MYO Kariyer Planlama Dersi Etkinliği

Karacabey Meslek Yüksekokulu, Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Bilgisayar Programcılığı Programı öğrencileri, Öğr. Gör. Koray Çoşkun’un yürütücüsü olduğu “Kariyer Planlama Dersi” kapsamında Birleşmiş Milletler Nufus Fonu Örgütü Türkiye Ofisi ICT Sorumlusu ile buluştular. Etkinlik Bilgisayar laboratuvarında çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Yapılan bu etkinlikte, UNFPA'den ICT Sorumlusu Emre Çeltik, kısaca kendisini tanıtarak kendi kariyer yolculuğu hakkında bilgiler verdi. Mezuniyet sonrası iş hayatının dinamikleri ve beklentileri konusunda kendi deneyimlerini öğrencilere aktardı. Görev yapmakta olduğu UNFPA biriminin işe alım süreçleri hakkında detaylı bilgilendirme yaptı. Öğrencilerin başvuru yapabilmeleri için gereken web sitelerini paylaştı. Karşılıklı etkileşimin yoğun olduğu toplantıda öğrenciler kariyerleri hakkında merak ettikleri soruları Emre Bey’ e sordular. Söyleşi Emre Bey’in öğrencilere verdiği tavsiyeler sonrasında son buldu.

Haber Tarihi : [22-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [469]