Teknik Bilimler MYO HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İLE İŞBİRLİĞİ
 Teknik Bilimler MYO HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İLE İŞBİRLİĞİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İLE İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI

Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler MYO, Hacettepe Üniversitesi ASO 1. OSB Meslek Yüksekokulu ile ikili işbirliklerinin artırılması amacıyla işbirliği görüşmesi gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya Hacettepe Üniversitesi ASO 1. OSB Meslek Yüksekokulu Müd. Yard. Dr. Öğr. Üyesi Ertan Yesari Hastürk, Elektrik ve Enerji Böl. Başk. Doç Dr. Murat Kademli, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Karahan ve Müd. Yard. Öğr. Gör. Ebru Yeniman Yıldırım katıldılar.

 

YEŞİL EKONOMİK DÖNÜŞÜM PROJELERİ

Toplantıda Hacettepe Üniversitesi ASO 1. OSB MYO Müd. Yard. Dr. Öğr. Üyesi Ertan Yesari Hastürk; “Mesleki eğitim kapsamında önümüzdeki dönemde işbirlikleri ve projeler yapmak isteriz”. Hacettepe Üniversitesi ASO 1. OSB MYO Elektrik ve Enerji Böl. Başk. Doç. Dr. Murat Kademli; “Yenilenebilir Enerji Kaynakları, enerji verimliliği, hava kirliliği, karbon emisyonu ve çevre dostu enerji tüketiminin öneminin giderek arttığını ve gelecekte yapılabilecek çevre dostu projeler üretmeye ve birlikte çalışmaya hazırız” şeklinde konuştu. Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Karahan; “Yüksekokulumuz uzun yıllardır inovatif projeler üretmektedir. Gelecekte yapılacak projeler için de her zaman hazırız. Özellikle enerji verimliliği konusunun dünyanın korunabilmesi adına önemi ve yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımının çevreye katkısı dolayısıyla yeşil ekonomik dönüşüm kapsamında katkı sağlayacak projeler yapmak isteriz” şeklinde sözlerini tamamladı.

Elektrik Enerji Bölümü, Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programı Laboratuvarlarını ziyaret eden hocalarımız Öğr. Gör. Ömer Özkoca hocamızdan bilgiler aldılar.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [05-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [638]