Teknik Bilimler MYO İNALLAR GRUP İLE İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI
 Teknik Bilimler MYO İNALLAR GRUP İLE İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI

İNALLAR GRUP İLE İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI

Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler MYO, İnallar Otomotiv San. ve Tic. A.Ş.  ile teknik eleman yetiştirilmesi, işyeri eğitimi, staj imkanlarının genişletilmesi ve ikili işbirliklerinin arttırılması amacıyla işbirliği görüşmesi yapıldı. Düzenlenen toplantıya İnallar Genel Müd. Yard. Hüsetin Tetik, Satış Son. Hizm. Direktörü Sevgin Vatansever, İnsan Kaynakları Müd. Filiz Zalim, Müd. Yard. Öğr. Gör. Ebru Yeniman Yıldırım ve Müd. Yard. Öğr. Gör. Mehmet Şen katıldılar.

 

İŞ DÜNYASIYLA İŞBİRLİĞİ VE PROJELERE AÇIĞIZ

Toplantıda İnallar Gen. Müd. Yard. Hüseyin Tetik; “Mesleki eğitime önem verdiklerini, nitelikli iş gücüne ihtiyaç duyduklarını ve bu nedenle ikili işbirliği yapmak istediklerini dile getirdiler. Mesleki eğitim alan öğrencilere İşyeri eğitimi, staj imkanları ve mezun olduktan sonra istihdam konusunda elimizden gelen her türlü bilgi ve birikimimizi sunmaya hazırız” açıklamasını yaptı. Yüksekokulun niteliğini her geçen gün arttırmaya gayret ettiklerini vurgulayan Müdür Yard. Öğr. Gör. Ebru Yeniman Yıldırım; “Üniversite tercih sıralamalarında yüksekokulumuzda programların birçoğunun ilk üçte olduğunu ve doluluk oranlarının normal sayıların çok üzerinde olduğunu vurguladı. Kaliteli mesleki eğitim veren ve kendisini sürekli güncelleyen bir okuluz. Öğrencilerimizin gelişimi için iş dünyası ile yakın ilişkiler içerisindeyiz. Sanayicilerimizden gelecek her türlü işbirliği ve proje açığız şeklinde konuştu. Müd. Yard. Mehmet Şen; “Yüksekokul öğrencilerini sektörün istediği yetkinliklerde donatmaya çalıştıklarını ve onları doğrudan üretime kazandırmak için çaba harcadıklarını” dile getirdi.

 

İSTİHDAM İÇİN SEKTÖR HAZIR

İnallar İnsan Kaynakları Müd. Filiz Zalim; “Nitelikli iş gücüne he zaman ihtiyacımız var. Öğrencilerinize staj, işyeri eğitimi ve istihdam sağlama konusunda sonsuz destek veririz” şeklinde konuştu. Satış Son. Hizm. Direktörü Sevgin Vatansever; “Mesleki eğitimin çok önemli olduğunu ve MYO’larda mesleki eğitim alan öğrencilere sanayinin her geçen gün ihtiyacının arttığını ve kendisi de yüksekokuldan gelen öğrencilere her zaman bilgi ve deneyimiyle destek olacağını” dile getirdi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [05-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [646]