Karacabey MYO, iş insanlarını öğrencilerle buluşturuyor
 Karacabey MYO, iş insanlarını öğrencilerle buluşturuyor

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Karacabey Meslek Yüksekokulu Yönetim Organizasyon Bölümü tarafından organize edilen “İş İnsanları ile Yüz Yüze” panelinde üç hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinliklerde farklı sektörlerden iş insanları ağırlanarak ‘Dijitalleşme ve İnovasyon’ konusu ele alınacak.

Programın ilk ayağı Doç. Dr. Duygu Acar Erdur moderatörlüğünde Karacabey MYO Konferans Salonu’nda yapıldı. Oturumda Dramalı Un Yönetim Kurulu Üyesi Pınar Kuzu ile Oksijen Travel ve Oksijen Zone Hotel kurucusu Ömer Faruk Kamburoğlu konuk oldu. İlk konuşmacı olarak sözü alan Pınar Kuzu, gıda sektöründeki dijitalleşme süreci değerlendirdi. Şirket olarak izledikleri yol haritasına dair açıklamalarda bulunan Kuzu, geliştirdikleri inovatif ürünler ile yenilenme çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Oturumun ikinci konuğu Ömer Faruk Kamburoğlu ise hizmet sektörünün dijitalleşmesini değerlendirirken, kendi şirketlerinde dijital teknolojilerin ve büyük veriyi kullanmanın yarattığı avantajlara değindi.

OTURUMLAR KASIM AYINDA DA DEVAM EDECEK

Bir sonraki panelin 02 Kasım’da Yönetim Organizasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Gazanfer Erbaşlar’ın moderatörlüğünde, İnoksan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık ile Feyz Çiftliği kurucusu Sencer Solakoğlu’nun katılımlarıyla devam edeceği açıklandı. Öğr. Gör. Dr. Neslihan Kızıler’in moderatörlük yapacağı ve 9 Kasım’da gerçekleştirilecek son oturumda ise Sezer Sağım Makinaları şirket yöneticisi Nafiz Sezer ve NSK A.Ş. Yönetim Kurul Üyesi Yavuz Kazangil’in katılacağı belirtildi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [27-Eki-2022]

Haber Görüntüleme : [1.028]