MARSALA TEKSTİL’DEN ORHANELİ MYO’YA ÖNEMLİ DESTEK
 MARSALA TEKSTİL’DEN ORHANELİ MYO’YA ÖNEMLİ DESTEK

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ), akademik ve bilimsel çalışma ortamının genişletilmesi amacıyla çeşitli kurum ve kuruluşlarla protokoller imzalamaya devam ediyor. Üniversite-Özel Sektör ortaklığının arttırılması hedeflenen işbirlikleriyle öğrenciler için yeni iş imkânları sağlanıyor.


BUÜ Yönetimi, Marsala Tekstil firması ile çok yönlü işbirliği protokolü imzaladı. Kurumlar arasında ortak eğitim, çalışma ve proje yönetim ağının oluşturulacağı protokol ile Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölümü, Giyim Üretim Teknolojisi Programı öğrencilerine staj ve eğitim desteği sağlanacak. Yine aynı protokol sayesinde firma, Giyim Üretim Teknolojisi Programı öğrencilerinin atölye uygulamalarında kullanabilmeleri amacıyla kurum bünyesindeki atıl durumda olan kumaş, kartela vb. çeşitli malzeme desteği sağlayacak. İmza törenine BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Çağatan Taşkın, Marsala Tekstil Kurumsal İletişim ve Marka Müdürü Güler Uğurlu Altınel, akademisyenler ve firma yöneticileri katıldı.


MALZEME VE STAJ DESTEĞİNİ ÖNEMSİYORUZ
Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, işbirliğinin öğrenciler adına malzeme tedariği, uygulama ve staj açısından büyük bir imkân oluşturacağının altını çizdi. Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz; “Öğrencilerimize doğru eğitim verilmesi, kaliteli staj desteği ve istihdam imkânının sağlanmış olması, bu programlara olan cazibeyi arttıracak. Bu da beraberinde öğrencilerin daha iyi yetiştirilmesi ve firmaların daha kalifiye personel elde etmesine olanak sağlayacak. Hali hazırda dağ ilçelerimizin doluluk oranları bizi oldukça memnun edecek seviyede. Dolayısıyla Orhaneli Meslek Yüksekokulu’nda yapılan çalışmalar da bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. İşbirliğimizin hayırlı olmasını diliyoruz. Destekleri ve ilgileri için firma yöneticilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


İŞBİRLİĞİ DEVAM EDECEK
Marsala Tekstil Kurumsal İletişim ve Marka Müdürü Güler Uğurlu Altınel ise kurum olarak ve dinamik bir kadrodan oluşuyoruz. Çalışanlarımız arasında yönetim kadrosu da dahil olmak üzere bir çok Bursa Uludağ Üniversitesi mezunu barındırıyoruz. Bu kapsamda yaptığımız işbirliğinden dolayı mutluluk duyduklarını kaydeden Güler Uğurlu Altınel; ”Bursa Uludağ Üniversitesi’ni kendi evimiz gibi görüyoruz. Bir çok Uludağ mezunu çalışanımızın olması nedeniyle üniversiteye borçlu olduğumuzu düşünüyoruz. Her zaman her konuda Bursa Uludağ Üniversitesi’ne desteğimizin süreceğini belirtmek isterim” dedi.


BUÜ MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Çağatan Taşkın da destekleri için firma yöneticilerine teşekkür etti. Taşkın, öğrenciler için malzeme tedariği, eğitim ve staj uygulamalarında kaliteyi her zaman daha yukarıya çıkarmaya gayret ettiklerini aktardı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [20-Haz-2022]

Haber Görüntüleme : [669]