ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİNİ ZİYARET

BUÜ MEYOK Koordinatörlüğü olarak 3+1 İşyeri Eğitimi Modeli hakkında bilgi alışverişinde bulunmak üzere Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi MEYOK Koordinatörlüğü ziyaret edildi. Ziyarete MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Çağatan TAŞKIN, Sosyal Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Özhan ÇETİNKAYA, Teknik Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Mehmet KARAHAN ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı V. Nurten ALAKOÇ katılmışlardır.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet KABUL ve ekibi tarafından ayrıntılı bir sunum gerçekleştirilmiştir. Gerçekleştirilen verimli toplantının ardından Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim DİLER ziyaret edilmiştir. Misafirperverlikleri için Sayın Rektör başta olmak üzere tüm hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Haber Tarihi : [17-Haz-2022]

Haber Görüntüleme : [742]