Meslek Yüksekokullarımızdaki turizm ile ilgili programlar tanıtıldı

18 Nisan 2022 tarihinde Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Bursa’da Turizmin Geleceği” paneline katılan MEYOK Koordinatörü Prof.Dr.Çağatan TAŞKIN turizm alanındaki Meslek Lisesi öğrencilerine BUÜ Meslek Yüksekokullarındaki ilgili programlar hakkında bilgilendirmede bulundu ve Meslek Lisesi öğrencilerine kariyer planlamaları için öneriler sundu.

Bursa Kültür ve Turizm İl Müdürü Sayın Dr. Kamil ÖZER, Bursa Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Daire Başkanı Sayın Abdülkerim BAŞTÜRK, TURSAB Güney Marmara BTK Başkanı Sayın Murat SARAÇOĞLU, GÜMTOB Başkanı Sayın Ersin YAZICI ve BURO Başkanı Sayın Denizhan SEZGİN’in katıldığı panel, sektör, Üniversite ve Meslek Liseleri arasındaki gelecekteki işbirliği önerileri ile son buldu.

Haber Tarihi : [19-Nis-2022]

Haber Görüntüleme : [751]