21 Mart Dünya Ormancılık Günü çerçevesinde fidanlar toprakla buluştu. Selçukgazi Mahallesi'ndeki ağaçlandırma sahasına, Gemlik Orman işletme müdürlüğü, Gemlik Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Uludağ Üniversitesi Denizcilik Topluluğu tarafından fidan ekimi faaliyetleri.
FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU
Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi, Gemlik'te 21 Mart Dünya Ormancılık Günü fidan dikimi ile kutlandı.
Gemlik Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Sercan Kocabıyık, Gemlik Cezaevi müdürü Yüksel Alan, Gemlik Orman Şube Müdürü Remzi Artar, Kent Konseyi Gençlik Meclisi başkanı Efe Kerem Soyalp, Denizcilik Topluluğu başkanı Güven Adıgüzel ve üniversite kızıl protokol üyeleri ile birlikte fidanları ile buluşturdu.
Çevre bilincini oluşturmak ve doğaya katkı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlik fidan dikiminden yapılan fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Bilgi
Okunma Sayısı: 13
Eklenme Tarihi: 25.03.2025 15:37:02
Güncelleme Tarihi: 25.03.2025 15:44:47