Sevgi paylaştıkça çoğalır

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Mennan Pasinli Meslek Yüksekokulu, sosyal ekonomik destek programı kapsamına alınan 28 çocuğu ağırladı. MYO Çiftliği’ndeki hayvanları seven ve atlar hakkında bilgiler alan çocuklar, keyifli bir gün geçirdi.

Aile, Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün sosyal ekonomik destek programı çerçevesinde destek verdiği 28 çocuk, Mennan Pasinli Atçılık MYO’yu ziyaret etti. Akademik ve sosyal gelişimlerinin desteklenmesi amacıyla ‘Okul Destek Projesi’ kapsamına alınan 28 ilköğretim öğrencisi, hayvan sevgisinin aşılanması ve at antrenörlüğü konusunda bilgilendirildi.

Mennan Pasinli Atçılık MYO Çiftliği’ni ziyaret eden çocuklar, atlarla eğitici ve eğlenceli vakit geçirdiler. Atlara elma ve havuç ikram eden öğrenciler, öğretim elemanları Sercan Koray Yendim, Kemal Yılmaz ve Soner Demir’den atlarla ilgili bilgi aldı. Ziyarette öğretim elemanları misafirleri için atlarla özel bir gösteri yaptı.

Haber Tarihi : [25-Kas-2019]

Haber Görüntüleme : [957]