Rektörlüğümüz tarafından gerçekleştirilen ziyaret

Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu’na Rektörlüğümüz tarafından gerçekleştirilen ziyaret ile Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Saim Klavuz, Sayın Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Adem DOĞANGÜN, Prof. Dr. İrfan KIRIŞTIOĞLU ve  Sayın Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin YILDIZ ile meslek yüksekokulumuz hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Rektörlüğümüzün Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu’nu daha iyi noktalara getirmek  adına kararlılıkları ve öğrencilerimizle kurdukları sıcak ilişkiler bizlere büyük motivasyon kaynağı oldu. Gelecek dönemlerdeki projelerimizin gerçekleşmesi adına bizleri cesaretlendirdiler. Çalışmalarımıza verdikleri destek ve ilgi için üniversitemiz üst yönetimine teşekkür ediyoruz.

Haber Tarihi : [11-Kas-2019]

Haber Görüntüleme : [743]