SEVGİ DOLU 15 YILI GERİDE BIRAKTIK 
 SEVGİ DOLU 15 YILI GERİDE BIRAKTIK 

SEVGİ DOLU 15 YILI GERİDE BIRAKTIK 
  
Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Atlı Spor Topluluğu (ULUAT) tarafından geleneksel olarak sürdürülen Engelsiz Yarınlara Dörtnala projesinin 15. yılı tamamlandı.

Bursa Uludağ Üniversitesi Atlı Spor Topluluğu ve Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu olarak Engelsiz Yarınlara Dörtnala sosyal sorumluluk projemizin 15. yılını tamamlamış bulunuyoruz.

Bursa Uludağ Üniversitesi Atlı Spor Topluluğu'nun 15'incisini düzenlediği bu etkinlikte Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi’ nden gelen çocuklarımız ve ailelerini Mennan Pasinli Atçılık MYO çiftliğinde ağırlamak öğrencilerimize büyük bir sevinç yaşattı.Etkinliğin çocukların tedavilerine yardımcı olması yanında misafirlerin binicilik sporu ile tanıştırarak eğlenceli bir gün geçirmelerini sağlandı.
  
Topluluk öğrencilerinin koordinasyonundaki projede engelli çocuklarımızla birlikte adaptif binicilik seansları gerçekleştirdik. Ayrıca etkinlik kapsamında yapılan atla terapi çalışmaları, canlı müzik dinletisi, hatıra pankartı boyaması, palyaço eğlencesi ve bunun gibi birçok sosyal ve eğitsel etkinliği başarıyla tamamladığımız projemizi çocuklarımızın gözünden izlemek mutluluk vericiydi.

Dört hafta boyunca engelli çocuklarla birebir ilgilenerek, onlara moral ve motivasyon vermeye çalışan topluluk üyeleri  bu anlamlı sosyal sorumluluk projesinin 15. yılını başarı ile tamamlayarak bizlere gurur kaynağı oldular.

Bursa Uludağ Üniversitesi Atlı Spor Topluluğu (ULUAT) Başkanı Hasan Doğruoğlu projenin 15. yılında  "Başarılı geçen dört haftanın sonunda bizleri sevgiyle hatırlamaları için engelli  kardeşlerimize birer hatıra verdik ve en içten kucaklaşmalarımızla onları uğurladık. Seneye tekrar görüşme sözümüzü aldık. Böylece projemizin 2024 ayağını da tamamlamış olduk. Bu projeyi gerçekleştirmemize katkıda bulunan danışman hocamız Öğr. Gör. Soner DEMİR’e, Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği’ne, Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Mennan Pasinli Atçılık MYO akademik ve idari kadrosuna teşekkürlerimizi sunuyoruz. Seneye bu güzel projede daha güzel etkinliklerle görüşmek üzere. Sevgiyle ve sağlıkla kalın." ifadelerinde bulundu.

 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [10-Haz-2024]

Haber Görüntüleme : [165]