Mennan Pasinli Atçılık MYO Equist - Uluslararası At ve  Binicilik Fuarı'nda
 Mennan Pasinli Atçılık MYO Equist - Uluslararası At ve  Binicilik Fuarı'nda

İstanbul Yenikapı Avrasya Gösteri ve Fuar Merkezinde  30 Mayıs -1 Haziran 2024  tarihleri arasında düzenlenen "Equist - Uluslararası At ve  Binicilik Fuarı"na Bursa Uludağ Üniversitesi Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu olarak atçılığın akademik ayağını temsilen açtığımız  standımızla,  katılım sağladık. Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Sn. Hasan Engin TUNCER, EKO Fuarcılık Genel Müdürü Sn. İlker ALTUN, Türkiye Binicilik Federasyonu Genel Sekreteri Önder KARAEŞ, Bursa Uludağ Mennan Pasinli Atçılık MYO Müdürü Prof. Dr. Gülşen GONCAGÜL, Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Derviş ÖZTÜRK ile Jandarma Atlı Birlik Komutanlığı yetkilileri ile  Atlı Emniyet Birimi Yetkilileri birlikte fuar açılışını gerçekleştirdi.

Açılış sonrasında Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Sn. Hasan Engin TUNCER,EKO Fuarcılık Genel Müdürü Sn. İlker ALTUN ve Genel Sekreteri Sn. Önder KARAEŞ standımızı ziyaret ederek meslek yüksekokulumuz ile ilgili bilgiler aldılar. Fuar programı kapsamında gerçekleşen sempozyum programında, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Gülşen GONCAGÜL, "Atçılık Sektöründe Biyogüvenlik"; Müdür yardımcılarımız Öğr. Gör. Kemal YILMAZ  "Yarış Atlarında Bir Aksesuar olan Burun Bandı" ve Öğr. Gör. Soner DEMİR "Ökçe Darlığı Problemlerinde Nallama Tekniği" başlıklı konular üzerine sunumlar gerçekleştirdi. Değişik kategorilerde pek çok etkinlik ile 3 gün boyunca   devam eden fuarda, meslek yüksekokulumuz  İstanbul Yenikapı, Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi içerisindeki fuar alanında 2. Hol/222 Forum alanı yanında ziyaretçilerle buluştu. Fuar kapsamında standımız ziyaretçiler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. 

Fuarda, atçılık ve binicilik hakkında bilgi verilirken ayrıca atçılık sektöründe kullanılan ürünlerin de tanıtımı yapıldı. Fuar bünyesinde ilgiyle karşılanan Truva At Güzellik Yarışması gerçekleştirildi. Türkiye ve çevresindeki ülkelerde atçılık alanında düzenlenen tek fuar olan, Uluslararası At ve Binicilik Fuarı EQUIST İstanbul her yıl çok sayıda yerli, yabancı katılımcı ve ziyaretçiyi bir araya getirmektedir. Özel bir alana odaklanan EQUIST, Türkiye atçılık sektörünün dünyaya açılmasında önemli bir fırsat yaratırken, dünya atçılığının Türkiye ve çevre ülkeler pazarına ulaşması için son derece verimli ve güvenilir bir platform oluşturmaktadır.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [04-Haz-2024]

Haber Görüntüleme : [147]