Türkiye Jokey Kulübü Karacabey Pansiyon Hara Teknik Gezisi

Bursa Uludağ Üniversitesi Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen teknik gezi kapsamında Türkiye Jokey Kulübü Karacabey Pansiyon Hara bünyesindeki Atçılık Eğitim Merkezi'ni, Ahmet Cemal Kura İdman Merkezi'ni ve bu yıl faaliyete geçen nalbanthaneyi  öğrencilerimizle ziyaret ettik.

TJK Karacabey Ahmet Cemal Kura İdman Merkezi içerisinde yer alan Atçılık Eğitim Merkezini ziyaretimizde Eğitim Merkezi Müdürü Çağlar ÇIRNAZ ve Atçılık Eğitim Merkezi eğitmenleri ve Türkiye Jokey Kulübü Pansiyon Hara bünyesinde çalışan alanlarında uzman veterineriner hekim ve nalbantlar ile bir araya gelen Bursa Uludağ Üniversitesi Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve akademik personeli, Seyisbaşı eğitimleri, nalbantlık kursu, aşım istasyonu faaliyetleri ve diğer çalışmaları da incelerken görevlilerden de işleyiş hakkında bilgi aldı.

Atçılık Eğitim Merkezi Müdürü Çağlar ÇIRNAZ, Türkiye Jokey Kulübü Karacabey Atçılık Eğitim Merkezindeki at bakımı ve idmanı hizmetlerinin yapıldığı tesisleri ve Ahmet Cemal Kura İdman Merkezindeki yapılanmayı öğrencilerimizle paylaştı. Ayrıca sektördeki hizmet kalitesinin artırılması ve kendi alanlarında dünya standartlarında eğitim almış nalbantlar yetiştirmek üzere Karacabey Atçılık Eğitim Merkezi’nde verilen nalbantlık kursunda eğitmen olarak görev yapan İngiliz Nalbant Gavin MOODY öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.Atçılık Eğitim Merkezi Müdürü Çağlar ÇIRNAZ dünya standartlarında oluşturulan nalbanthane tesisi hakkında öğrencilerimize detaylı bilgiler verdi.

Türkiye Jokey Kulübü Pansiyon Hara bünyesinde başta Atçılık Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Çağlar ÇIRNAZ'a ve tüm personele gösterdikleri ilgi ve hassasiyetlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Haber Tarihi : [08-Ara-2023]

Haber Görüntüleme : [527]