Üniversitemiz Veteriner Fakültesi Yönetimi Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Ettiler.

Üniversitemiz Veteriner Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr. Bayram ŞENLİK, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Figen ÇETİNKAYA ve Doç. Dr. İlker ARICAN, Hayvan  Sağlığı ve Hayvansal Üretim, Araştırma ve Uygulama Merkezi Yöneticisi Prof. Dr. Abdülkadir KESKİN ve Hayvan  Sağlığı Araştırma ve Uygulama Merkezi Yöneticisi Doç. Dr. Sevim KASAP hocalarımızdan oluşan heyet meslek yüksekokulumuzu ziyarette bulundular.

Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu'nun  üniversitemiz bünyesindeki atçılık faaliyetleri ve uygulama alanları hakkında işbirliği ve uyum içinde çalışma ortamının geliştirilmesi, sürdürebilir faaliyetlerin oluşturulması hususunda görüş birliği sağlanan ilk ziyareti sonrasında ortaklaşa devam eden çalışmalarımızı değerlendirerek, yeni işbirliği çalışmalarıyla ilgili istişarelerde bulunduk.

Bursa Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi yönetimine göstermiş oldukları ilgi ve hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Haber Tarihi : [08-Ara-2023]

Haber Görüntüleme : [334]