ÖĞRENCİLERİMİZLE ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ MAHMUDİYE ATÇILIK MESLEK YÜKSEKOKULU’NA TEKNİK GEZİ DÜZENLENDİ.
 ÖĞRENCİLERİMİZLE ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ MAHMUDİYE ATÇILIK MESLEK YÜKSEKOKULU’NA TEKNİK GEZİ DÜZENLENDİ.

ÖĞRENCİLERİMİZLE ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ MAHMUDİYE ATÇILIK MESLEK YÜKSEKOKULU’NA TEKNİK GEZİ DÜZENLENDİ.

Bursa Uludağ Üniversitesi Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen teknik gezi kapsamında ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ MAHMUDİYE ATÇILIK MESLEK YÜKSEKOKULU'nu öğrencilerimizle ziyaret ettik.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. Hakan ŞENTÜRK ve Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Derviş ÖZTÜRK nın nezaretinde öncelikle öğrencilerimize atçılık uygulamaları kapsamında uygulama alanları, eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. Hakan ŞENTÜRK'e ve tüm personele gösterdiği ilgi ve hassasiyetilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Derviş ÖZTÜRK ve Atçılık ve Antrenörlüğü Programı Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Sibel DANIŞAN koordinatörlüğünde ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle uygulamalı binicilik dersi yapan öğrencilerimiz teknik gezimiz kapsamında aynı programdaki arkadaşlarıyla tanışma fırsatı yakaladılar. Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksekokulu Kapalı Maneji'nde gerçekleşen binicilik dersinde öğrencilerimiz arkadaşlarının eğitim aldığı atları ve uygulama alanlarını yakından inceleme fırsatı buldular. Akademik ve idari personelimizin de katıldığı teknik gezide atçılık ve antrenörlüğü programı akademik ve idari personelleri olarak programa katkı sağlayacak ortak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Konukseverlikleri,gösterdikleri ilgi ve hassasiyetileri için başta Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. Hakan ŞENTÜRK'e  ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeline tekrar teşekkür ediyoruz.Ayrıca arasınav öncesi gerçekleştirdiğimiz teknik gezimizin öğrenci motivasyonunun arttırılması adına olumlu sonuçları olduğuna inanıyoruz. Destekleri için başta rektörlüğümüz olmak üzere Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [17-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [385]