ÖĞRENCİLERİMİZLE TJK ESKİŞEHİR MAHMUDİYE AT HASTANESİ VE MAHMUDİYE PANSİYON HARASI TEKNİK GEZİSİ

BUÜ Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksek Okulu tarafından düzenlenen teknik gezi kapsamında TJK ESKİŞEHİR MAHMUDİYE AT HASTANESİ VE MAHMUDİYE PANSİYON HARASI  öğrencilerimizle ziyaret edildi.

TJK ESKİŞEHİR MAHMUDİYE AT HASTANESİ Başhekimi Sayın Vet. Hek. Dr.Serdar BABAESKİ  nezaretinde öncelikle ponsiyon haranın hizmetleri ve çalışmaları öğrencilerimiz tarafından incelendi. Öğrencilerimiz  TJK ESKİŞEHİR MAHMUDİYE AT HASTANESİ VE MAHMUDİYE PANSİYON HARASI hakkında bilgilendirilirken, atçılık merkezinde bulunan aşım istasyonu, at hastanesi ve laboratuvar hizmetleri tanıtıldı. TJK ESKİŞEHİR MAHMUDİYE AT HASTANESİ Başhekimi Sayın Vet. Hek. Dr.Serdar BABAESKİ  ayrıca öğrencilerimize uygulamalı olarak rektal muayene ve ultrosonografik gebelik tanısı konularında paylaşımlarda bulundu. Kendisine gösterdiği ilgi ve hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Arasınav öncesi gerçekleştirdiğimiz teknik gezimizin öğrenci motivasyonunun arttırılması adına olumlu sonuçları olduğuna inanıyoruz. Konukseverlikleri için TJK Yönetimine ve destekleri için başta rektörlüğümüz olmak üzere Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Haber Tarihi : [17-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [500]