Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ), Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilen anma törenine atlarımızla katıldık.

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir meydanındaki Atatürk Anıtı önünde yapılan törene yüzlerce akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.Tören alanına Mennan Pasinli Atçılık MYO öğretim elemanları ve öğrencileri uygulama atlarıyla katılım sağladılar.

Tören BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun YILMAZ'ın öğrencilerle birlikte anıta çelenk koymasıyla başladı. 09.05’te yankılanan siren seslerinin ardından hep birlikte İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte tören sona erdi.

Anma töreninin görüntülerini izlemek için tıklayınız...

Haber Tarihi : [10-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [391]