Uludağ Üniversitesi Anaokulu, Güneş Sınıfını Ağırladık

Bursa Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü'nde okul öncesi eğitim-öğretim faaliyetlerini yürüten Uludağ Üniversitesi Anaokulu' nu ağırlamaktan büyük mutlululuk duyduk.

Düzenlenen teknik gezi kapsamında Bursa Uludağ Üniversitesi Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksek Okulumuzu ziyaret eden Uludağ Üniversitesi Anaokulu' nun Güneş Sınıfı öğrencileriyle atlarımızı buluşturduk. Anaokulu öğretmeni Pelin Bayram ve Öğr. Gör. Kemal Yılmaz eşliğinde minik öğrencilerimize atçılık faaliyetlerimiz ve atlarımız hakkında temel bilgiler verildi. Minik öğrencilerimiz at davranışları ve ata yaklaşım hakkında bilgilendirildi. Atçılık uygulama ahırımızdaki atlarımız ve yeni doğan tayımız gösterildi.

Uludağ Üniversitesi Anaokulu' nun Güneş Sınıfı öğrencilerini atlarımızla buluşturmaktan ve minik öğrencilerimize atçılık eğitimi hakkında bilgi vermekten büyük keyif aldık.

Haber Tarihi : [13-Eki-2023]

Haber Görüntüleme : [486]