“ENGELSİZ YARINLARA DÖRTNALA” PROJESİNİN 14. YILI ETKİNLİĞİ TAMAMLANDI.

Bursa Uludağ Üniversitesi Atlı Spor Topluluğu ve Mennan Pasinli Atçılık MYO öğrencileri, engelli çocukların yüzünü güldürmek için “Engelsiz Yarınlara Dörtnala” projesinin 14. yılını tamamladı.

Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi’ nde tedavi gören farklı yaştaki çocuklar ve ailelerinin katılım gösterdiği “Engelsiz Yarınlara Dörtnala” projesinin 14. yılı bu yıl tamamlandı. Dört hafta boyunca engelli öğrencilerle birebir ilgilenerek, onlara moral ve motivasyon vermeye çalışan topluluk üyeleri ve öğrencilerimiz bu anlamlı sosyal sorumluluk projesinin 14. yılını başarı ile tamamlayarak bizlere gurur kaynağı oldular.

Engelli çocuklar psikolojik ve fiziksel gelişimleri için hipoterapi ve atla terapi ilkeleri çerçevesinde üniversitemiz öğrencilerinin yardımıyla adaptif binicilik faaliyetleri gerçekleştirildi. Ardından proje bünyesinde gerçekleşen ikramlar ve eğitsel faaliyetlerle sosyal sorumluluk projesinin 2023 ayağı tamamlandı.

Haber Tarihi : [31-May-2023]

Haber Görüntüleme : [460]