"Legendary" marka adıyla yerli üretim alüminyum at nalının yarış dünyasının hizmetine sunulduğunu duyurmaktan memnuniyet duymaktayız.

"Legendary" marka adıyla yerli üretim alüminyum at nalının yarış dünyasının hizmetine sunulduğunu duyurmaktan memnuniyet duymaktayız.

"Legendary" yöneticisi Sayın Mert USLU yaptığı açıklamasında ; bu fikrin oluşumunun Bursa Uludağ Üniversitesi, Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu'ndaki akademik personelin sektörde bir bosluk oldugunu söylemesiyle başladığını belirterek, üniversitemiz ile koordineli olarak yürütülen uzun ve detaylı süren AR-GE çalışmalarının neticesinde Mayıs 2023 itibariyle projenin seri üretimine başlanıldığını duyurdu.Kendisinin makine mühendisi olması yanında Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu, Atçılık ve Antrenörlüğü Programı öğrencisi olarak yarış dünyasındaki atların performansını arttırmak için yoğun bir çaba sarf ettiklerini belirtti. Artan maliyetlerin gözönüne alındığında at sahiplerini bir nebze olsun rahatlatmayı hedef edindiklerinin altını çizdi. Aynı zamanda yüksek malzeme kalitesi ve tasarımıyla uluslararası boyutta "Legendary" markasınının ülkemiz atçılığının hizmetine sunulmasından ekip olarak gurur duyduklarını belirtti.

Yerli olarak üretilen nalların atçılık sektörü tarafından uygun fiyatta, ulaşılabilir olması ile alım gücünün arttırılması piyasada yer alan ithal nal talebin azalmasını sağlayabilecektir. Bu sayede ithalat azalarak döviz kayıpları önlenebilecektir.  Bursa Uludağ Üniversitesi, Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu olarak "Legendary" marka adıyla yerli üretim alüminyum at nalının yarış dünyasının hizmetine sunulduğunu duyurmaktan memnuniyet duymaktayız.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [25-May-2023]

Haber Görüntüleme : [469]