Hacettepe Üniversitesi Binicilik Topluluğu'nu ağırladık.
 Hacettepe Üniversitesi Binicilik Topluluğu'nu ağırladık.

Hacettepe Üniversitesi Binicilik Topluluğu'nu ağırladık.

Bursa Uludağ Üniversitesi Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu ve Bursa Uludağ Üniversitesi Atlı Spor Topluluğu (ULUAT), Hacettepe Üniversitesi Binicilik Topluluğu'nu kendi bünyelerinde düzenledikleri teknik gezi kapsamında yapılan ziyarette ağırladılar.

Düzenlenen ziyaret kapsamında Hacettepe Üniversitesi Binicilik Topluluğu'na atçılık faaliyetlerimiz hakkında bilgi verdik. Ayrıca topluluk öğrencilerine,  Öğr. Gör. Kemal YILMAZ tarafından Temel Binicilik Uygulamaları ile ilgili açıklamalarda bulunuldu.

Bursa Uludağ Üniversitesi Atlı Spor Topluluğu (ULUAT )Başkanı Gonca İpek ERKAN, Hacettepe Üniversitesi Binicilik Topluluğu üyelerinin ziyaretlerinden çok memnun kaldıklarını ve karşılıklı bilgi alışverişi fırsatı buldukları belirterek Hacettepe Üniversitesi Binicilik Topluluğu üyelerine teşekkürlerini sundu.

Üniversitemizde ULUAT öğrencileriyle atçılık ve binicilik faaliyetlerinin tanıtılması ve yaygınlaştırılması için diğer üniversitelerde eğitim gören öğrenciler ve atlıspor topluluklarıyla dayanışma içinde yer almaktan övünç duyuyoruz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [09-May-2023]

Haber Görüntüleme : [621]