Karacabey Pansiyon Hara Müdürlüğü bünyesinde yetiştirilen 2 adet haflinger cinsi at meslek yüksekokulumuza hibe edildi.

Türkiye Jokey Kulübü’ne ait 2022 doğumlu KEZBAN 2022 TAYI ve MEDUSA 2022 TAYI isimli  iki adet erkek Haflınger cinsi at Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu'na hibe edilmiştir.

Karacabey Pansiyon Hara Müdürlüğü bünyesinde yetiştirilen haflinger cinsi atlar meslek yüksekokulumuzda alacakları temel at terbiyesi eğitimlerini tamamladıktan sonra eğitim-öğretim faaliyetlerimizde ve sosyal projelerimizde kullanılacak.

Başta bizlere verdikleri desteklerden dolayı Türkiye Jokey Kulübü üst yönetimine ve Karacabey Pansiyon Hara Müdürü Sayın Hüseyin ÇAVDAR'a teşekkür ediyoruz.

Haber Tarihi : [06-Nis-2023]

Haber Görüntüleme : [616]