Bursa Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Müdürleri 2022 yılını değerlendirmek üzere yılın son MEYOK toplantısında biraraya geldi.
 Bursa Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Müdürleri 2022 yılını değerlendirmek üzere yılın son MEYOK toplantısında biraraya geldi.

Bursa Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Müdürleri 2022 yılını değerlendirmek üzere yılın son MEYOK toplantısında biraraya geldi. Bursa Uludağ Üniversitesi stratejik planında yer alan amaçlar doğrultusunda öğrencilerine nitelikli hizmet sunan Meslek Yüksekokulları 2022 yılında, başta yapmış olduğu eğitimde işbirliği protokolleri, teknik, sosyal, tarım, gıda, hayvancılık ve sağlık alanlarında sektör temsilcileriyle öğrencilerin buluştuğu etkinlikler ve kariyer planlama faaliyetleri olmak üzere pek çok konuda öğrenci odaklı verimli bir yıl geçirdi.

Bursa Uludağ Üniversitesi 57 farklı programı ile hizmet verirken, iç ve dış paydaşları ile olan iletişimini güçlendirmek adına @buumeyok twitter adresi, birim web siteleri, birimlerin twitter ve instagram hesapları, MEYOK web sitesi ve altı ayda bir çıkartılan MEYOK E-Bülten sosyal medya araçlarını kullanmaktadır. 2022 yılı içerisinde Meslek Yüksekokullarının sadece web sitelerinde yer alan haber ve etkinlik sayısı toplam 628 olup, bunlardan 271 tanesi de MEYOK web sitesinde yayınlanmıştır.

Gerçekleştirilen yılsonu MEYOK toplantısında, Meslek Yüksekokulu Müdürleri mevcut durum tespiti dışında, eğitim kalitesini daha da arttırmak için strateji önerilerini sunarak, 2023 yılında yapılması gerekenler hakkında ön planlama yapmışlardır.

MEYOK toplantısı yılsonu hatıra fotoğrafı çekilerek, iyi dileklerle sonlandırılmıştır.  

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [29-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [478]