2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ GÜZ YARIYILI OLAĞAN DANIŞMANLAR KOMİTESİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Gülşen GONCAGÜL başkanlığında, Yüksekokulumuz 2022- 2023 Eğitm-Öğretim Dönemi Güz Yarıyılı "Olağan Danışmanlar Komitesi" toplantısı gerçekleştirildi.

Kurul Üyemiz Bursa Atlıspor Kulubü Baş Antrenörü, Milli Binici Sayın Hasan Şentürk'ün ev sahipliğini yaptığı "2022- 2023 Eğitm-Öğretim Dönemi Güz Yarıyılı Olağan Danışmanlar Komitesi" toplantısı 20/12/2022 tarihinde Bursa Atlıspor Külübü'nde gerçekleşti. Meslek Yüksekokulu Danışmanlar Komitesi toplantısında Meslek Yüksekokulumuzdan Müdürümüz Doç. Dr. Gülşen GONCAGÜL ve Müdür Yardımcımız  Öğr. Gör. Kemal YILMAZ ile raportör olarak Yüksekokul Sekreteri V. Nesrin ERKAL katılırken, sektör temsilcilerinden TJK Bursa Osmangazi Hipodrom Müdürü Devrim Evcim, Bursa Atlıspor Kulubü Baş Antrenörü, Milli Binici Sayın Hasan Şentürk, Memlük Atlı Spor Kulübü Atlı Okçuluk Milli Takım Sporcusu Alperen ALKAN ve mezun öğrencimiz Davut AKBULUT’ ın katılımı ile Bursa Atlıspor Külübü'nde gerçekleşti.

Yüksekokulumuz 2022- 2023 Eğitm-Öğretim Dönemi Güz Yarıyılı "Olağan Danışmanlar Komitesi" toplantısında, Meslek Yüksekokulumuzun faaliyetlerin değerlendirerek, 2022-2023 Eğitim-Öğretim güz ve bahar yarıyılları için, komite üyelerinden görüş ve öneriler alındı.Atçılık faaliyetlerimizin yeni Eğitim-Öğretim yılında planlı bir şekilde yürütülebilmesi için, yeni hedef ve  işbirliği süreçleri belirlendi.Üniversitemiz senatosunda yeni onaylanan ders planları değerlendirerek,  yapılan değişiklikler hakkında  komite üyelerine bilgiler verildi.Bu süreçten sonra, yapılacak verimli çalışma ortamının gereklilikleri hakkında paylaşımlarda bulunuldu. Meslek Yüksekokulumuzun örgütsel hedeflerinde çerçevesinde gerçekleştirilen, Faaliyet raporu, müdürümüz Doç. Dr. Gülşen GONCAGÜL tarafından komite üyelerine sunuldu.

Danışmanlar komite üyelerinin teklifleri ile, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Bahar yarıyılı danışmanlar komitesinin ise Bursa Osmangazi Hipodromu'nda yapılması oy birliği ile kararlaştırıldı.

Haber Tarihi : [22-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [765]