Dış Paydaşımız Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Yapılan Protokol Çerçevesinde Çalışma Planları Devam Ediyor.
 Dış Paydaşımız Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Yapılan Protokol Çerçevesinde Çalışma Planları Devam Ediyor.

 

Ekim Ayı içerisinde Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu ile Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında mesleki eğitim işbirliği protokolü imzalanmıştı. Birimimizin yaptığı işbirliği protokolü çerçevesinde çalışma taslak ve işleyişe ile ilgili olarak  görüşmelerimizle ana hatlar çizilmeye başladı.

Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin "Hayvan Yetiştiriciliği ve Sağlığı" alanında; at yetiştiriciliği, sağlığı, temel binicilik, at bakımı ve ahır hizmetleri konusunda hayvancılık sektörünün ihtiyacı olan nitelikli işgücünü yetiştirilmesi hedeflenen protokol  çerçevesinde çalışma taslak ve işleyişe ile ilgili olarak  görüşmelerimizle ana hatlar çizilmeye başladı.

Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile Bursa Uludağ Üniversitesi Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu arasında imzalanan Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü; Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ilgili alan öğrencilerinin kurum içinde beceri eğitimi ve staj imkânlarının sağlanması; mezun olan öğrencilere istihdam imkânı; öğrencilere yönelik kariyer günleri gerçekleştirilmesi; rehberlik ve mentorlük etkinliklerinin düzenlenmesi; öğrencilere teknik gezi ve izleme ziyaretleri düzenlenmesi, mesleki ve teknik eğitime yönelik farkındalık faaliyetleri düzenlenmesi gibi konular birimler arası işbirliği toplantılarıyla şekillenecek.

Ülkemizin geleceği gençlerimizin kaliteli eğitim süreci için dış paydaşlarımızla temaslarımız kesintisiz devam ediyor:

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [09-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [521]