" Dört Nal Bir At, Onlarla Farklıdır Hayat" etkinliğimizi gerçekleştirdik.
  

Birimimiz Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu 'nda Meslek Yüksekokulumuz Sekreter Vekili Sayın Nesrin ERKAL'ın proje yürütücülüğünü yaptığı " Dört Nal Bir At, Onlarla Farklıdır Hayat" etkinliğini keyifli birliktelik içerisinde geçirdik.

28 Ekim 2022 tarihinde, Cumhuriyet Bayramımızın 99. yılı kutlamaları öncesinde, " Dört Nal Bir At, Onlarla Farklıdır Hayat" etkinliği Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlendi. Tüm katılımcılara açık olan etkinlikte, öğrencilerimiz, üniversitemizin farklı birimlerinde çalışan akademik ve idari personelimiz ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.

Meslek Yüksekokulumuz Sekreter Vekili Sayın Nesrin ERKAL'ın yürütücülüğünü yaptığı etkinlikte öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın katkılarıyla, özellikle I. sınıf öğrencilerimizin motivasyonlarını arttırmak ve birlik beraberlik içinde hareket etmeyi, çevreyi korumayı aynı zamanda uyum içinde çalışmayı ve eğlenmeyi hedefledik.

Cumhuriyet Bayramımızın 99. yılı kutlamaları öncesinde,gerçekleşen etkinliğimiz piknik ve ikramlarla devam etti. At binme, okçuluk ve dans gibi farklı oyunlarla katılımcılar keyifli anlar yaşadı. Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan atlı akrobasi gösterisi katılımcılar tarafından beğeniyle izlendi. Mennan Pasinli Atçılık MYO, Atlı gösteri Ekibi, HAY(AT) tarafından sergilenen gösteride Öğr. Gör. Soner DEMİR hocamıza ve mezun öğrencimiz  Muhammet GEÇİT'e katkı ve desteklerinden dolayı birimimiz adına teşekkürlerimizi ileten bir plaket takdim edildi.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç Dr. Gülşen GONCAGÜL ; meslek yüksekokulumuz kalite süreçleri içinde bu tür motivasyon etkinliklerini önemsediklerini belirtti. İlgiyle takip edilen etkinliklerimizin daha büyük organizasyonlarla devam edeceğini ekleyerek, emeği geçen tüm akademik ve idari personelimize teşekkürlerini sunduğunu ifade etti.

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [01-Kas-2022]

Haber Görüntüleme : [724]