BUÜ’de yeni akademik dönem açılış törenine atlarımızla destek verdik

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ), 2022-2023 Akademik Yılı için bir açılış töreni düzenledi. Törene Mennan Pasinli Atçılık MYO bünyesinde bulunan atlarımızla destek verdik.

Üniversite Yönetimi, akademisyen, personel ve öğrencilerin Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başlayan ve Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde devam eden 2022-2023 Akademik Yıl Açılış Töreni’ne Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bakan Yardımcıları, Bursa Valisi Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Milletvekilleri, protokol, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Mennan Pasinli Atçılık MYO bünyesinde bulunan atlarımızla destek verdik.BUÜ İklim Elçisi seçilen Semanur Öztürk kısa bir konuşma yaptı. Programda Devlet Konservatuvarı öğretim üyeleri de keyifli bir müzik dinletisinde bulundu.

Haber Tarihi : [05-Eki-2022]

Haber Görüntüleme : [495]